Kadesjös ansluter sig som supporter till Ingenjörer Utan Gränser

Ingenjorer utan granser

Vi är stolta över att meddela att vi nu är supporters till Ingenjörer Utan Gränser Sverige

8 maj 2024

Ingenjörer Utan Gränser är en ideell organisation som använder ingenjörskonst för att bidra till hållbar utveckling och humanitärt arbete över hela världen. Deras huvudsakliga mål är att tillhandahålla tekniska lösningar och expertis för att förbättra livskvaliteten för människor i utsatta samhällen och stärka deras långsiktiga hållbarhet.

Att vara supporter till Ingenjörer Utan Gränser innebär stöttning till organisationens arbete och mål. Genom stöttningen bidrar supportrarna till att möjliggöra genomförandet av olika projekt och initiativ som syftar till att förbättra livet för människor i utsatta samhällen runt om i världen.

Caroline Edelstam, generalsekreterare för Ingenjörer Utan Gränser Sverige, uttryckte i ett pressmeddelande: "Vi är mycket glada över att Kadesjös har valt att stödja vårt arbete. De bidrar med viktiga ingenjörskunskaper inom hanteringen av bygg- och installationsprojekt, med en stark hållbarhetsfokus. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans."

Jonas Pettersson, VD för Kadesjös, tillägger: "Detta partnerskap överensstämmer perfekt med vårt åtagande för hållbar utveckling"

Läs pressmeddelandet i sin helhet här

Kontakt

Medarbetarna – vår starkaste resurs

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Klicka här

Jag arbetar på Kadesjös