Om oss

Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och installationsprojektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen. Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från kalkylering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i kundens situation för att därefter kunna anpassa lösningarna på ett optimalt sätt. Våra projektgrupper är flexibla och anpassas efter uppdragen. Vi tar gärna ett totalansvar i projekten, men arbetar även som en del i beställarens egen organisation. Uppdragen varierar i storlek, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Våra medarbetare
Vår främsta resurs är våra ca 80 medarbetare, fördelade i en väl avvägd mix av både yngre och äldre tjejer och killar som skapar en familjär stämning i företaget.
Personalomsättningen är låg vilket ger en uppskattad kontinuitet i kontakterna med våra kunder.

Kunskap och erfarenhet
Allt större krav på bygg- och installationskonstruktioner kräver kompetenta och erfarna medarbetare, som följer den tekniska utvecklingen. Därför satsar vi mycket på att alla våra medarbetare kontinuerligt vidareutbildar sig inom sina respektive kompetensområden. Genom både interna och externa utbildningar ser vi till att hålla kunskapsnivån på topp.
Våra äldre och erfarna konstruktörer är en viktig källa till erfarenhetsutbyte mellan generationerna.

Vår värdegrund

Professionell
Jag tar ansvar för att förstå och utföra mitt uppdrag på bästa sätt. För mig är det viktigt att lämna ett avtryck jag är stolt över.

Respekt
Som Kadesjöare visar jag respekt genom att vara härvarande gentemot mina kollegor och kunder. Jag gör mitt bästa för att se, lyssna och förstå alla i min närhet.

Engagemang
Med nyfikenhet, glädje och driv skapar jag förutsättningar för oss alla att nå våra mål. Jag brinner för att utveckla vår samt våra kunders framtid.

Positiv Attityd
Jag är öppen för nya utmaningar och vill bidra till vår gemenskap. Mitt sätt att tänka och kommunicera är nyfiket och uppmuntrande.