Trygga säkerhetslösningar

Sakerhet 1200x600

Det bli allt viktigare med trygga säkerhetslösningar i såväl privata som allmänna byggnader. Att förebygga en säker miljö för både människor och hus kan vara en utmaning men med en specialist på såväl mekaniskt- som tekniskt inbrottsskydd kan du vara lugn.

Vi tar ett helhetsansvar för en säker och trygg miljö för både människor och byggnader. Vi hjälper till med planering av säkerhetsfunktioner för att skapa säkra och smidiga flöden för människor och gods, från förstudier till slutbesiktning. I nära samarbete med dig som kund skapar vi ett anpassat områdesskydd, tillträdesskydd, inbrottsskydd och kamerabevakning.

Att kombinera rätt säkerhetsprodukter på rätt plats för en framtidssäker lösning åstadkommer vi med projektering och upphandling av byggnadstekniskt skydd, grindar, säkerhetskaruseller, speedgates, kamerabevakning, inbrottslarm, passerläsare, brand/utrymningslarm och datanät.

Certifierade ingenjörer finns alltid tillgängliga i alla projekt för att säkerheten ska komma i första hand. Vi ser till att säkerhetssystemen fungerar genom leveranskontroller och besiktningar av såväl mekaniskt- som tekniskt inbrottsskydd. Vi har också specialkompetens för att besikta och kontrollera bildkvalitet i kamerasystem.

Vi hjälper till att identifiera dina unika behov och ta fram den optimala säkerhetslösningen, för trygghetens skull.

Kontaktpersoner

Kontakt

Medarbetarna – vår starkaste resurs

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Klicka här

Jag arbetar på Kadesjös