Jobba hos oss!

Kadesjös erbjuder tjänster inom bygg- och installationssektorn. Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt. Uppdragen är allt från mindre ombyggnadsprojekt till stora nybyggnationer.

Som medarbetare på Kadesjös blir du en viktig del i projekten. Vi har många spännande projekt på gång och vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag. För det krävs engagemang, tekniskt kunnande, nyfikenhet och att du har lätt för att samarbeta. Vår värdegrund - Professionell, Respekt Engagemang & Positiv attityd.

Vi behöver ofta förstärka vår organisation med följande roller och kompetenser:

VVS-ingenjör

Har du jobbat några år inom branschen eller är nyutexaminerad ingenjör och känner att det vore spännande med nya utmaningar? Detta kan då vara en lämplig roll för dig!

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som VVS-ingenjör är mycket varierande och du får arbeta med många olika typer av projekt och arbetsuppgifter samt BIM-projektering. Vi jobbar med moderna program som AutoCAD MEP och Revit, så god kunskap i dessa är meriterande.

Som VVS-ingengör är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar.

Du behöver ha en bra kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vill du veta mer om denna yrkesroll, kontakta gärna:

Carl Gelius 073-9885804, carl.gelius@kadesjos.se

Din spontanansökan (intresseanmälan) skickar du till:

Marianne Brolin marianne.brolin@kadesjos.se

El-ingenjör

Kadesjös Ingenjörsbyrå är alltid intresserade av nya duktiga ingenjörer. Har du jobbat några år inom branschen eller är nyutexaminerad ingenjör och känner att det vore spännande med nya utmaningar så kan detta jobb matcha dig väl!

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som elingenjör är mycket varierande och du får arbeta med många olika typer av projekt och arbetsuppgifter samt BIM-projektering. Vi jobbar med moderna program som AutoCad MEP och Revit, så god kunskap i dessa är meriterande.

I rollen som El ingenjör är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du kan sätta dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar.

Du behöver även ha en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vill du veta mer om denna yrkesroll, kontakta gärna:

Peter Johansson 021-40 37 03, peter.johansson@kadesjos.se

Din spontanansökan (intresseanmälan) skickar du till:

Marianne Brolin marianne.brolin@kadesjos.se