Besök Kadesjös eller kontakta oss på tel: +46 (0)21-15 58 00.

Kort information om Kadesjös

Sedan starten 1945 är Kadesjös ett heltäckande konsultföretag inom bygg- och VVS-projektering som skaffat sig en marknadsledande roll i Mälardalen.
Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från kalkylering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs utnyttjar vi vårt omfattande nätverk av samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid att sätta oss in i kundens situation för att därefter kunna anpassa lösningarna på ett optimalt sätt. Våra projektgrupper är flexibla och anpassas efter uppdragen. Vi tar gärna ett totalansvar i projekten, men arbetar även som en del i beställarens egen organisation. Uppdragen varierar i storlek, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.

Våra medarbetare
Vår främsta resurs är våra ca 60 medarbetare, fördelade i en väl avvägd mix av både yngre och äldre tjejer och killar som skapar en familjär stämning i företaget.
Personalomsättningen är låg vilket ger en uppskattad kontinuitet i kontakterna med våra kunder.

Kunskap och erfarenhet
Allt större krav på bygg- och VVS-konstruktioner kräver kompetenta och erfarna medarbetare, som följer den tekniska utvecklingen. Därför satsar vi mycket på att alla våra medarbetare kontinuerligt vidareutbildar sig inom sina respektive kompetensområden. Genom både interna och externa utbildningar ser vi till att hålla kunskapsnivån på topp.
Våra äldre och erfarna konstruktörer är en viktig källa till erfarenhetsutbyte mellan generationerna.

 
 

Kadesjös Engineering Office from JN Filmproduktion on Vimeo.