Vi är glada att presentera Dennis Pettersson som ny medarbetare på Kadesjös

231026 Dennis Pettersson N1 A6403r2

Dennis började sin yrkeskarriär i början av 90-talet som säkerhetstekniker. Han har under åren arbetat som bland annat ledande montör, projektledare och uppdragsansvarig hos några av de stora aktörerna i branschen, men när han hörde att Kadesjös sökte medarbetare tvekande han inte att söka.

- Jag har hört mycket gott om Kadesjös genom åren så när chansen att arbeta här dök upp ville jag ta den. Under rekryteringsprocessen fick jag ett mycket bra intryck och första tiden hos Kadesjös har varit bra. Jag har fått möjligheten att komma in i det nya på ett bra sätt och trivs i gruppen, berättar Dennis.

Vad brinner du för i arbetet?

- Mitt mål i arbetet är att leverera säkra hållbara handlingar inom utsatt tid som alla parter känner sig trygga och nöjda med. Kanske inte en helt enkel ekvation alla gånger vilket i sig är en härlig utmaning i yrkesrollen. Jag trivs med att arbeta proaktivt och föra en konsultativ dialog med mina kunder då det är ett samarbete mot uppsatta mål.

Utanför kontoret går Dennis tid och intresse till familjen och barnen som har en elitsatsning inom fotboll och handboll. När det hinns med ägnar han sig gärna åt fotografering, finsnickeri, motocross, fotboll eller bara sitta och spela gitarr en stund.

Kontakt

Medarbetarna – vår starkaste resurs

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Klicka här

Jag arbetar på Kadesjös