Välkommen till Kadesjös Martin Lehikoinen

231026 Martin Lehikoinen N1 A6339r

Martin har en bakgrund som snickare där han byggt allt från prefabricerade hus till lekstugor. Efter 13 år i branschen bestämde han sig för att vidareutbilda sig till byggkonstruktör och har jobbat hos oss sedan i september.

- Som snickare blev jag mer och mer nyfiken på hur olika konstruktioner fungerar så till slut tog jag steget och blev konstruktör. Jag har stor nytta av min bakgrund som snickare idag eftersom jag provat på att utföra många av de saker jag projekterar idag, berättar Martin.

På frågan "Vad gjorde att du sökte dig till Kadesjös?" svarar Martin såhär:

- Kadesjös kändes som ett väletablerat företag med många tidigare genomförda projekt som jag tyckte lät intressanta. Dessutom hade jag hört från anställda jag känner sen tidigare att de trivdes bra på företaget och nu med några månader på plats kan jag inte annat än hålla med! Jag känner mig varmt välkommen i gemenskapen och har fått komma in i nya rollen i ett bra tempo och lär mig nya saker varje dag. Jag trivs mycket bra!

I arbetet brinner Martin för noggrannhet och problemlösningar. Utanför jobbet cyklar han gärna mountainbike, jagar eller mekar med gamla bilar.

Kontakt

Medarbetarna – vår starkaste resurs

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Klicka här