KIA Motors

KIA Motors

På det heta affärsområdet Erikslund i Västerås har Björkmans Bil byggt en ny KIA-anläggning. Kadesjös har gjort projekterings- och byggprojektledning samt tekniska rambeskrivningar, energiberäkningar och 3D-visualiseringar.

Björkmans Bil började hösten 2017 sälja KIA i Västerås i en helt ny 3500 kvadratmeter stor anläggning med showroom för nya bilar, utställningshall för begagnade bilar, diagnoshall och en toppmodern serviceverkstad.

Visuell ritning

Malin Vestin som är Kadejös specialist på filmer i 3D har gjort en uppskattad film av anläggningen.
- Björkmans Bil hade ett önskemål om att se hur anläggningen tog sig ut i miljön runt omkring. Jag satte ihop filmen utifrån arkitektens bilder och har lagt till växtlighet, människor och bilar så att det ska se så naturligt ut som möjligt, berättar Malin.

"Filmen var faktiskt en förutsättning för vårt bygglov" berättar Anders Björkman på Björkmans Bil.

Västerås stad ville se hur anläggningen skulle se ut från den norra infarten. Sedan har vi använt den i vår marknadsföring och på hemsidan. Den har varit mycket uppskattad. Informativt och säljande.
- Att visa hur anläggningar kommer att ta sig ut, exteriört eller interiört, med 3D-film är ett bra sätt att visualisera projektet för kunden. Dessutom är det väldigt roligt att göra, säger Malin

Relaterade projekt