Uppdragsansvarig VVS sökes!

VRAKEN20 FRAMSIDA202 jpeg

Vi behöver förstärka vår organisation med en Uppdragsansvarig VVS!

6 juli 2022

Kadesjös söker en eller flera uppdragsansvariga till vår VVS-avdelning.

Har du jobbat flera år inom branschen och känner att det vore spännande med nya utmaningar så är det här jobbet för dig!

Vi deltar i större och mindre projekt inom allt från sjukhus och kontor till industri och gruvor. Rollen som uppdragsansvarig innebär att du ansvarar för uppdragets genomförande och uppföljning med avseende på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, teknik, juridik, ekonomi och tidsplanering. Du utvecklar kundrelationer samt upprättar offerter och avtal. Du är även ett viktigt tekniskt bollplank för VVS-konstruktörerna i dina projekt.

Du får ett kontinuerligt stöd i din ledarroll från erfarna uppdragsansvariga internt samt via externa utbildningsföretag.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Vi strävar efter en hälsosam och motiverande företagskultur. Du bör vara strukturerad och förtroendeingivande som person.

Vi vill minska miljö- och klimatpåverkan i våra projekt genom materialval och tekniska lösningar som en del av vårt hållbarhetsarbete. Vi är certifierande enligt ISO 9001 Kvalitet, ISO14001 Miljö samt ISO45001 Arbetsmiljö.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vid frågor kontakta gärna:

Carl Gelius 073-988 58 04 carl.gelius@kadesjos.se

Din ansökan skickar du till:

Eva Sjödin 021-15 58 07 eva.sjodin@kadesjos.se

Kontakt

Medarbetarna – vår starkaste resurs

Vill du komma i kontakt med någon av oss?

Klicka här

Jag arbetar på Kadesjös