Besök Kadesjös eller kontakta oss på tel: +46 (0)21-15 58 00.

Lediga jobb

Kadesjös erbjuder tjänster inom bygg- och VVS-sektorn. Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt. Uppdragen är allt från mindre ombyggnadsprojekt till stora nybyggnationer. Som medarbetare på Kadesjös blir du en viktig del i projekten.Vi har många spännande projekt på gång och vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag. För det krävs engagemang, tekniskt kunnande, nyfikenhet och att du har lätt för att samarbeta.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med följande tjänster:

Projektledare

Är du en målinriktad, initiativrik ledare med stort kontaktnät och gott affärssinne? Brinner du för att driva projekt och att samarbeta med kollegor och kunder? I sådana fall kan du vara vår nya projektledare!

På Kadesjös ser vi en ökad efterfrågan av projektledningsuppdrag och behöver därmed bli fler projektledare. Vi söker därför dig som är en erfaren projektledare inom bygg-/industri som har viljan att utmana dig själv, tar eget ansvar och bidrar aktivt till företagets utveckling. Du kommer att arbeta i en ledande position i många spännande projekt vilket kräver att du tar initiativ samtidigt som du är ordningsam. Du har civil-/högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande och om du är certifierad KA-PBL, IPMA eller har BAS-P utbildning är det meriterande.

Kadesjös erbjuder en spännande arbetsplats tillsammans med våra 60 medarbetare i kontorshuset Vråken i Västerås. Vi har ett mycket starkt kontaktnät och stor erfarenhet från olika projekt och beställare vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som projektledare. Goda och långsiktiga relationer värdesätter vi högt.

Utöver utmanande projekt erbjuder vi alla våra anställda:

  • Individuell och kontinuerlig kompetensutveckling
  • Vinstdelning, personalbil och friskvårdsbidrag
  • God gemenskap och många roliga personalaktiviteter

Vi är övertygade om att Kadesjös medarbetare och du, med din erfarenhet av projektledning, kommer bilda den vassa spjutspets som dagens kunder kräver!

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor om oss eller om tjänsten.

Sista ansökningsdag är 2019-08-14.

Kontaktpersoner:
Stefan Åkerlind                                                 Carl Gelius
Avdelningschef Bygg                                        Avdelningschef VVS
073-988 58 05                                                   073-988 58 04
stefan.akerlind@kadesjos.se                          carl.gelius@kadesjos.se

Varmt välkommen att ansöka här: >>>>>

 

Layoutkunnig byggnadsingenjör

Har du ett brinnande intresse och kunskap kring layoutfrågor? Jobbar du med denna typ av frågor i dag och vill ha nya utmaningar så är det här ett jobb för dig.

Vi deltar i industriprojekt i Sverige och utomlands. Vår roll som layoutansvarig innebär ansvar för utformning av industribyggnader där även kontor och personalutrymmen ingår. Dialog och kommunikation med våra beställare för att utforma byggnader till önskad funktion och estetik är en naturlig del i arbetet som layoutansvarig.

Du får också hantera bygglovsfrågor, visualisera projekt i 3D och i rollen ingår också att ta fram kostnadskalkyler som beslutsunderlag för investeringar.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska.

Kontakta gärna Per Söderberg 021-15 58 23 eller Stefan Åkerlind 021-15 58 50.

Varmt välkommen att ansöka här: >>>>>

 

VVS-ingenjör

Kadesjös Ingenjörsbyrå är alltid intresserade av nya duktiga ingenjörer. Har du jobbat några år inom branschen eller är nyutexaminerad ingenjör och känner att det vore spännande med nya utmaningar så är det här jobbet för dig.

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som VVS-ingenjör är mycket varierande och du får jobba med många olika projekt och arbetsuppgifter, exempelvis konstruktion, projektering, projekteringsledning, kalkyler mm. Vi jobbar i det flesta moderna program i 3D och med BIM-projektering.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Kontakta gärna Carl Gelius 021-15 58 54

Varmt välkommen att ansöka här: >>>>>

 

Erfaren Byggingenjör

Har du jobbat några år inom branschen och känner att det vore spännande med nya utmaningar så är det här ett jobb för dig.

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som Byggingenjör är mycket varierande och du får jobba med många olika projekt och arbetsuppgifter, exempelvis konstruktion, projektering, projekteringsledning, projektledning, kalkyler mm. Vi jobbar i de flesta moderna program i 3D och med BIM-projektering.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar. Du bör ha en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska.

Kontakta gärna Per Söderberg 021-15 58 23 eller
Stefan Åkerlind 021-15 58 50.

Varmt välkommen att ansöka här: >>>>>