Lediga jobb

Kadesjös erbjuder tjänster inom bygg- och VVS-sektorn. Vi har den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt. Uppdragen är allt från mindre ombyggnadsprojekt till stora nybyggnationer. Som medarbetare på Kadesjös blir du en viktig del i projekten. Vi har många spännande projekt på gång och vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag. För det krävs engagemang, tekniskt kunnande, nyfikenhet och att du har lätt för att samarbeta.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med följande tjänster:

VVS-ingenjör

Kadesjös Ingenjörsbyrå är alltid intresserade av nya duktiga ingenjörer. Har du jobbat några år inom branschen eller är nyutexaminerad ingenjör och känner att det vore spännande med nya utmaningar så är det här jobbet för dig.

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som VVS-ingenjör är mycket varierande och du får jobba med många olika projekt och arbetsuppgifter, exempelvis konstruktion, projektering, projekteringsledning, kalkyler mm. Vi jobbar i det flesta moderna program i 3D och med BIM-projektering.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga med goda kunskaper i både svenska och engelska.

Kontakta gärna Carl Gelius 021-15 58 54

Erfaren Byggingenjör

Har du jobbat några år inom branschen och känner att det vore spännande med nya utmaningar så är det här ett jobb för dig.

Vi deltar i många olika projekt i Sverige och utomlands. Rollen som Byggingenjör är mycket varierande och du får jobba med många olika projekt och arbetsuppgifter, exempelvis konstruktion, projektering, projekteringsledning, projektledning, kalkyler mm. Vi jobbar i de flesta moderna program i 3D och med BIM-projektering.

För oss är det viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter, gillar utmaningar och vill utvecklas samtidigt som du vill hjälpa dina arbetskamrater att utvecklas. Det är också viktigt att du sätter dig in i våra kunders verksamhet och utmaningar. Du bör ha en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i både svenska och engelska.

Kontakta gärna Per Söderberg 021-15 58 23 eller
Stefan Åkerlind 021-15 58 50.